(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Відбудова України – це унікальна можливість впровадити найкращі світові практики. Представлено результати дослідження, як поєднання цифрових технологій та принципів сталого розвитку може змінити будівельну галузь України та підготувати кваліфікованих фахівців для реалізації амбітних проєктів.