(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Дослідження спрямоване на аналіз викликів та можливостей, пов’язаних із цифровими трансформаціями в сучасних освітніх закладах. Розглядаються проблеми нерівномірного доступу до цифрових ресурсів, необхідність адаптації освітніх програм та підготовки викладачів до використання цифрових технологій. Досліджуються ключові аспекти впливу цифрових інновацій на навчання та виокремлюються стратегічні підходи до ефективного впровадження цифрових інструментів.