(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглянуті аспекти ефективності дистанційної освіти, їх дослідження та шляхи вдосконалення. Запропоновані показники для оцінювання ефективності в контексті кожного з аспектів. Описані показники, що вимірюють ефективність дистанційної освіти з урахуванням соціальної відповідальності закладів освіти. Наведені підходи до вимірювання економічної ефективності освіти. Окрема увага приділена чинникам, від яких вона залежить, та запропоновані шляхи її підвищення.