(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглядаються перспективи використання цифрових технологій у професійній освіті для відбудови України. Окрему увагу приділено цифровізації освітнього процесу та її ролі у підвищенні якості підготовки майбутніх фахівців у післявоєнний період.