(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглядається розвиток цифрових навичок педагогів професійної (професійно-технічної) освіти в контексті підготовки кваліфікованих робітників для машинобудівної галузі. Наголошується на важливості інтеграції цифрових технологій в освітній процес для забезпечення ефективної підготовки здобувачів професійної освіти до вимог сучасного машинобудівного виробництва. Зазначено, що постійний професійний розвиток викладачів та впровадження новітніх технологій є ключовими для успішного навчання.