(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
На основі аналізу наукових та інформаційних джерел експліковано деякі сучасні методи оцінювання якості професійної освіти і навчання у країнах Європейського Союзу. Схарактеризовано деякі особливості Європейської моделі забезпечення якості професійної освіти і навчання, а також критерії та методи для оцінювання