(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті розглянуто систему забезпечення якості професійної освіти у франкомовній Бельгії, зосереджуючись на Франкомовній рамці кваліфікацій. Вона аналізує впровадження компетентнісного підходу та сертифікації за результатами навчання, а також роль різних установ у забезпеченні якості освіти. На основі бельгійського досвіду у статті виділено ключові особливості покращення системи забезпечення якості професійної освіти та оцінювання компетенцій, набутих у процесі навчання