(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті визначено фактори розвитку державно-приватного партнерства у закладах професійної освіти, що є основою організаційно-педагогічних умов розвитку проєктів державно-приватного партнерства у будівельній галузі. Схарактеризовано особливості будівельної галузі, що впливають на систему науково-методичних, педагогічних і організаційно-практичних заходів, спрямованих на формування та застосування компетентностей здобувачів освіти, необхідних для професійної діяльності