(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті наведено результати аналізу літератури щодо економічної підготовки майбутніх фахових молодших бакалаврів з організації і технології ведення фермерського господарства. На основі правил формальної логіки, витлумачено поняття «економічна компетентність майбутнього фахового молодшого бакалавра з організації і технології ведення фермерського господарства». На основі аналізу змістових характеристик феномена запропоновано економічну компетентність цих фахівців розглядати як єдність таких взаємообумовлених компонентів: мотиваційно-ціннісного, когнітивного, діяльнісного та особистісно-рефлексивного