(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті розглянуто актуальні проблеми використання інноваційних технологій в освітньому процесі студентів мистецьких закладів фахової передвищої освіти. Визначено основні завдання реалізації конкурентноспроможного фахівця на ринку праці, відповідаючи потребам глобалізованого сучасного середовища та враховуючи, при цьому, володіння необхідними навиками, зокрема соціальними компетентностями