(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Стаття присвячено розгляду діяльності практичних психологів закладів професійної (професійно-технічної освіти) на сучасному етапі. Особливості діяльності практичних психологів у воєнний час передбачають багато професійних і особистісних викликів. Урахування особливостей професійної діяльності практичних психологів закладів П(ПТ)О, знання причин, рівнів та наслідків професійної деформації цих фахівців забезпечить успішну її профілактику. Найбільш ефективною умовою організації профілактики професійних деформацій є застосування комплексного підходу