(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
На основі практичних навичок в викладанні предметів професійного спрямування, а також аналізу джерел щодо урізноманітнення матеріалу уроків сформовані певні рекомендації щодо проведення консультацій з підприємництва, а також професійної орієнтації для здобувачів освіти закладів професійної(професійно-технічної) освіти. Описані рекомендації щодо проведення уроків загальнопрофесійних предметів. Наведені приклади практичних занять