(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Розглянуто сучасні інноваційні підходи до профорієнтаційної роботи і кар’єрного консультування у закладах професійної (професійно-технічної) освіти. Визначено, що профорієнтаційна робота та кар’єрне консультування є необхідними елементами підготовки молоді до професійної діяльності. Окреслено перспективи розвитку кар’єрного консультування з урахуванням сучасних викликів ринку праці.