(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Сучасні тенденції інноваційного розвитку індустрії гостинності є каталізаторами пошуку закладами професійної освіти дієвих шляхів організації професійної підготовки, що вимагає інтеграції зусиль представників освіти та роботодавців навколо створення й упровадження таких педагогічних умов у закладі освіти, які б сприяли формуванню професійної компетентності здобувачів освіти та розвитку у них «м’яких навичок». Результати аналізу наукових праць з досліджуваної проблематики дали змогу визначити й обґрунтувати такі педагогічні умови розвитку «м’яких навичок» у майбутніх майстрів ресторанного обслуговування.