(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Застосування інноваційних методів навчання на уроках словесності забезпечує формування духовного світу здобувачів освіти. Використання нестандартних занять допомагає виконувати найважливішу функцію – чудодійною силою слова виховати особистість. Уроки з професійним спрямуванням сприяють любові до обраної професії