(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті розглянуто використання проєктної технології у процесі вивчення загальноосвітніх дисциплін. Проаналізовано переваги проєктного навчання, особливості його реалізації та вплив на формування компетентностей здобувачів освіти. Визначено перспективи впровадження методу проєктів у сучасній освітній системі України