(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті розглядаються сучасні виклики професійно-практичної підготовки в Україні. Здійснено комплексний аналіз основних проблем, що постають перед системою професійної освіти. Запропоновано шляхи вдосконалення підготовки фахівців через впровадження сучасних технологій навчання, розширення дуальної освіти, партнерство з бізнесом та адаптацію до міжнародних стандартів. Стаття містить рекомендації для подальшого розвитку системи професійної освіти в Україні