(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Розглядається важливість розвитку м’яких навичок (soft skills) у майбутніх фахівців будівельної галузі в умовах відновлення України. Аналізується міжнародний досвід відбудови країн після руйнувань, що спричинені воєнними діями. Запропоновано шляхи інтеграції розвитку soft skills у професійну (професійно-технічну) освіту, що сприятиме підготовці фахівців, здатних не лише відбудувати країну, а й зробити її сучаснішою та стійкішою до майбутніх викликів.