(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У роботі проаналізовано роль та значення навчально – практичних центрів для підготовки кваліфікованих спеціалістів, здатних успішно реалізувати основні виклики повоєнної відбудови, забезпечити розвиток стратегічних галузей економіки регіону, що є основою для стабільного майбутнього країни.