(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті досліджується ефективність застосування цифрових платформ у професійній підготовці кваліфікованих робітників галузі «Автомобільний транспорт». На основі результатів експерименту, проведеного на базі Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова, оцінюється вплив цифрових інструментів на якість та ефективність професійної освіти, зокрема для професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Результати дослідження підкреслюють переваги інтеграції цифрових платформ у навчальні програми, включаючи доступ до навчальних матеріалів, можливість персоналізованого підходу до навчання, а також покращення набуття практичних навичок та компетенцій.