(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Використання сучасних інтернет-ресурсів, допомагають педагогам урізноманітнити освітній процес та зробити його більш інтерактивним. Зокрема можливість платформ Worldwall, Classtime, Napkin, а також методи використання філвордів, емодзі, анаграм і коміксів у навчанні сприяють активізації пізнавальної діяльності учнів та удосконаленню мовленнєвих навичок. Цифрові технології дозволяють впроваджувати індивідуальний підхід до навчання, формувати цифрові компетентності учнів та мотивувати їх до активної участі в освітньому процесі. Сучасні інструменти допомагають зробити уроки цікавішими, ефективнішими та адаптованими до потреб сучасної освіти.