(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті висвітлено процес розроблення та впровадження цифрової платформи на основі Google Workspace для професійної підготовки кваліфікованих робітників машинобудівної галузі за професією «токар». Описано функціональні можливості платформи, її структуру та інструменти для організації навчального процесу. Розглянуто переваги використання цифрових технологій для дистанційного навчання, тестування знань, інтерактивної взаємодії та управління освітнім контентом. Акцентовано увагу на потенціалі платформи для підвищення якості професійної підготовки та відповідності сучасним вимогам виробництва.