(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті розглядається використання інформаційних технологій (ІТ) на уроках виробничого навчання. Аналізується роль цифрових інструментів у підготовці майбутніх фахівців, вплив сучасних технологій на ефективність навчального процесу та формування ключових компетенцій здобувачів освіти. Розкрито основні переваги інтеграції ІТ у навчальний процес, зокрема: застосування мультимедійних засобів (Microsoft PowerPoint, Google Slides, Canva, Keynote, Prezi).