(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Стаття підкреслює важливість впровадження цифрових технологій у навчальний процес і демонструє, як GeoGebra може сприяти більш глибокому розумінню математики серед здобувачів освіти професійних закладів освіти. Наведено практичні приклади використання GeoGebra для розв’язування рівнянь, аналізу геометричних фігур та статистичних досліджень.