(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Розглянуто нормативно-правове забезпечення щодо підготовки майбутніх докторів філософії в Інституті професійної освіти НАПН України, зокрема мета та завдання навчальної дисципліни «Порівняльна професійна педагогіка».