(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Модуль «Основи візуалізації даних. Інфографіка» спрямований на розвиток методичної компетентності педагогічних працівників в аспекті опанування основами теорії візуалізації даних засобами онлайн сервісів та програм, підготовки та створенню інфографіки.