(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Проаналізовано основні труднощі сприймання інформації, та її реалізації майбутніми докторами філософії 015 – «Професійна освіта» у створенні структури та наповненні віртуального закладу професійної освіти за програмою дисципліни «Методика створення електронних навчальних ресурсів у професійній освіті». Визначено перевагу віртуальних навчальних закладів професійної освіти як можливості організації студентами проєктів віртуального обміну ̶ онлайн-міжособистісних заходів, що сприяють міжкультурному діалогу та розвитку нетехнічних навичок.