(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Висвітлено особливості провадження освітньої діяльності в науковій установі. Охарактеризовано підготовку в Інституті професійної освіти НАПН України здобувачів вищої освіти рівнів магістра (спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки) ідоктора філософії (спеціальність 015 Професійна освіта). Визначено проблеми і перспективи розвитку освітніх програм.