ВИМОГИ ДО ВИБОРУ ПАРТНЕРА ПО БІЗНЕСУ: Методична розробка уроку (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Тема уроку«ВИМОГИ ДО ВИБОРУ ПАРТНЕРА ПО БІЗНЕСУ»Дисципліна: спеціальний курс "Основи підприємництва"Мета уроку:навчальна: ознайомити учнів та сформувати в них відповідні знання щодо відокремлення необхідних характеристик та обґрунтування вибору потенційного партнера для створення безпечних умов ведення бізнесу; набути вміння налагоджувати ділові контакти; дати можливість учням зрозуміти для себе чи варто відкривати бізнес одному, чи знайти однодумців-партнерів; ознайомитись з досвідом успішних підприємців.розвивальна: розвивати в учнів пізнавальний інтерес до даної теми, логічне, критичне та аналітичне мислення, увагу, пам'ять; вміння самостійно отримувати знання для саморозвитку та вдосконалення себе як особистості.виховна: виховувати в учнів необхідні підприємницькі якості, такі як: відповідальність, цілеспрямованість, креативність та наполегливість у досягненні цілей.Тип уроку: комбінований.