ВІДСОТКИ ТА ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ. ЗАДАЧІ З ЖИТТЄВИМ НАВАНТАЖЕННЯМ: Методична розробка уроку (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Тема уроку«ВІДСОТКИ ТА ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ. ЗАДАЧІ З ЖИТТЄВИМ НАВАНТАЖЕННЯМ»Дисципліна: «Основи галузевої економіки і підприємництва»Мета уроку: узагальнити вже існуючі знання з теми; розв'язати ряд задач з життєвим навантаженням щодо планування господарської діяльності та реальної оцінки власних можливостей, складання сімейного бюджету, формування економного ставлення до природних ресурсів; ознайомити учнів з поняттям «банк» та «фінансові задачі», розглянути застосування теми в банківській справі.Компетентність: «Підприємливість і фінансова грамотність» націлена на розвиток лідерських ініціатив, здатність успішно діяти в технологічному швидкозмінному середовищі, забезпечення кращого розуміння учнями практичних аспектів фінансових питань (здійснення заощаджень, інвестування, запозичення, страхування, кредитування тощо).