КАНАЛ ЗБУТУ: ЙОГО ФУНКЦІЇ І ВИДИ: Методична розробка уроку (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Тема уроку«КАНАЛ ЗБУТУ: ЙОГО ФУНКЦІЇ І ВИДИ»(дистанційна форма)Дисципліна: «Комерційна діяльність».Мета уроку: вивчити функції та види каналів збуту; сформувати навички визначення оптимальної структури каналів збуту.Тип уроку: комбінований.Інтерактивні ресурси: LearningApps.org, naurok.com.ua