ЕКООРІЄНТОВАНІ ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ СФЕРИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Розглянуто розроблення й застосування екоорієнтованих педагогічних технологій у професійній освіті України, зокрема для професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників сфери ресторанного господарства.
Keywords: сталий розвиток, професійна освіта і навчання, екоорієнтовані технології, ресторанне господарство