ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ЕКООРІЄНТОВАНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ ЗА СУЧАСНИХ ВОЄННИХ РЕАЛІЙ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Обґрунтовано актуальність екоорієнтованих педагогічних технологій, проаналізовано їх особливості та визначено структурні компоненти готовності викладачів до розроблення та застосування цих технологій у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників. Коротко висвітлено стан проблематики щодо дослідження готовності викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти до використання екоорієнтованих педагогічних технологій у своїй роботі за умов воєнного стану.
Keywords: професійна освіта, екоорієнтовані педагогічні технології, проєктування, готовність, професійна підготовка, методика