ЕКОЛОГІЧНА СКЛАДОВА ЯК НЕВІД’ЄМНА ЧАСТИНА ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Обґрунтовано необхідність формування у здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти екологічної компетентності під час освоєння робітничих професій.
Keywords: екологія, екологічна компетентність, здобувачі освіти, навколишнє середовище