ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА НА ЗАСАДАХ СИСТЕМИ НАССР (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Стаття присвячена формуванню екологічної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників закладів ресторанного господарства за умов упровадження принципів системи НАССР в навчально-виробничий процес. Надана коротка характеристика принципів системи НАССР, що призначена для використання операторами ринку послуг з метою запобігання виникненню небезпек, пов’язаних зі зберіганням, виробництвом та реалізацією кулінарних виробів. Зокрема приділена увага питанню поводження з відходами виробництва та зі сміттям – одному з ключових аспектів системи НАССР.