CТАН РОЗРОБЛЕННЯ ТА ЗАСТОСУВАННЯ ЕКООРІЄНТОВАНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Дослідження стану розроблення та застосування екоорієнтованих педагогічних технологій у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників дає можливість зробити такий висновок, що якість професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників будівельної, аграрної галузей та сфери ресторанного господарства підвищиться, якщо: теоретично обґрунтувати та впровадити методичну систему, яка інтегрує методики із застосуванням екоорієнтованих педагогічних технологій та розвинути готовність педагогічних працівників до їх розроблення й застосування у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників.
Keywords: педагогічні технології, екоорієнтовані технології навчання, методична система розроблення та застосування екоорієнтованих педагогічних технологій