ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ЕКООРІЄНТОВАНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ТУРИЗМ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА)» (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Аналізується проблема впровадження засобів екоорієнтованих педагогічних технологій у професійно-методичну підготовку майбутніх фахівців професійної освіти. Основу цих процесів в освіті складає проблема вивчення, узагальнення і поширення передового педагогічного досвіду та впровадження досягнень психолого-педагогічної науки в практику. Розглянуто найбільш пріоритетні і перспективні напрями та методи використання екоорієнтованих педагогічних технологій, щозабезпечать професійну і соціальну мобільність майбутнього фахівця, його конкурентоспроможність на ринку праці.
Keywords: екоорієнтовані педагогічні технології, екологічна культура, фахівець професійної освіти, інноваційний процес