СТВОРЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНЬОЇ ІНФОГРАФІКИ В ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Здобувачам освіти візуальний контент подобається більше, ніж текст, оскільки він може бути більш цікавим та зрозумілим. Освітня інфографіка може бути візуально багатою, містити зображення або мати гіперпосилання, які роблять процес навчання більш захоплюючим та привабливим для здобувачів освіти. Крім того, інфографіка може бути зрозумілішою для здобувачів освіти, якщо вона адаптована для різних рівнів навчальних здібностей.
Keywords: професійна освіта, освітня інфографіка, заклади професійної освіти