МЕТОДИЧНА СИСТЕМА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Стаття присвячена опису структури методичної системи професійної підготовки кваліфікованих робітників в умовах змішаногонавчання. Розкрито зміст методологічно-цільового, змістового, процесуально-організаційного та контрольно-регулятивного компонентів означеної системи.
Keywords: професійна освіта, професійна підготовка кваліфікованих робітників, змішане навчання, дистанційне навчання, методична система