ЕЛЕКТРОННІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ТА ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У статті розкрито особливості електронних засобів внутрішнього контролю та оцінювання якості освіти, які можуть бути використані для їх здійснення. Зроблено короткий огляд кожного електронного засобу, зокрема: Edmodo, Moodle, Google Classroom, ExamSoft та Turnitin, пояснюються їхні функції й можливості в контексті здійснення внутрішнього контролю та оцінювання якості освіти. Встановлено, що використання таких електронних засобів може допомогти вчителям і здобувачам освіти забезпечити ефективніший та продуктивніший навчальний процес, а також зробити внутрішній контроль якості освіти зручним і точним.
Keywords: електронні засоби, внутрішній контроль, оцінювання якості освіти, Edmodo, Moodle, Google Classroom, ExamSoft, Turnitin