ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ – ЗАСІБ ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У статті розкривається суть використання цифрових технологій в освітньому процесі. Розглянуто форми дистанційного навчання, його переваги та недоліки при підготовці кваліфікованих робітничих кадрів. Зазначається можливість використання мобільних пристроїв під час вивчення навчального матеріалу, що сприяє кращому засвоєнню нового матеріалу, підвищенню рівня пізнавального інтересу учнів, формуванню професійної та інформаційної культури.
Keywords: цифровізація, цифрові технології, дистанційне навчання, здобувачі освіти, виробниче навчання, учень, майстер