СПІВПРАЦЯ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ З РОБОТОДАВЦЯМИ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ КУХАРІВ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Заявлено про актуальність забезпечення якісної професійної підготовки конкурентоздатних, ініціативних та професійно-компетентних випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти відповідно до потреб роботодавців. Представлено напрями співпраці закладу професійної (професійно-технічної) освіти із роботодавцями галузі громадського харчування
Keywords: заклад професійної (професійно-технічної) освіти, ринок праці, роботодавець, співпраця, здобувачі освіти