СУТЬ ТА СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРАЦІВНИКА КОЛЕДЖУ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У статті зосереджено увагу на професійну компетентність викладача коледжу, її складові, а саме: наукову компетентність з предмета; психолого-педагогічну, методичну, дидактичну компетентність у вихованні студентів; культурна, екологічну, профорієнтаційну, соціальну, правову, політичну; компетентність у самовдосконаленні. Визначено суть професійної компетентності викладача фахового коледжу та її структурні компоненти.
Keywords: професійна компетентність, викладач фахового коледжу, студент, суть, структура