ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНЕ ПАРТНЕРСТВО У ПРОФЕСІЙНІЙ ОСВІТІ: ВИКЛИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Державно-приватні партнерства (ДПП) в освіті: потенційність та ризики. Відображено складність ДПП в освіті та їх вплив на доступність, якість і соціальнусправедливість. Розглянуто різні аспекти впливу державно-приватного партнерства в освіті та зроблено акцент на необхідність уважного регулювання ДПП для забезпечення ефективності та розвитку освіти.
Keywords: державно-приватні партнерства, освіта, глобалізація, соціальна справедливість, доступність, якість навчання