ВИКОРИСТАННЯ ЕКООРІЄНТОВАНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ПРАЦІ НА БУДІВНИЦТВІ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Обґрунтовано необхідність формування у здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти дотримання безпеки праці у процесі освоєннябудівельних робітничих професій.
Keywords: екологія, екологічна компетентність, здобувачі освіти, навколишнє середовище, охорона праці