ЕФЕКТИВНЕ ВОЛОДІННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ «М’ЯКИХ» НАВИЧОК У КОНТЕКСТІ БЕЗПЕРЕРВНОГО РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГА (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У статті представлено теоретичні та практичні аспекти висвітлення проблеми формування «м’яких» навичок у викладачів і здобувачів фахової передвищої освіти. Наведено приклади їх формування засобом міжкультурного спілкування, розвитку та реалізації соціальних проектів, безперервного розвитку професійної компетентності педагога.
Keywords: дослідження, м’які навички, освітнє середовище, проєктна робота, професійний розвиток