САМОЗАРАДНІСТЬ ФАХІВЦЯ ЯК ФАКТОР РОЗВИТКУ МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розкрито сутність поняття «самозарадність» як мультидисциплінарного різнорівневого феномена, пов’язаного зі здатністю певного індивідуального чиколективного суб’єкта «давати собі раду».  Обґрунтовано значення самозарадності для розвитку молодіжного підприємництва та повоєнного відновлення економіки.
Keywords: професійна освіта, молодіжне підприємництво, самозарадність, повоєнне відновлення