СТРУКТУРА МОДЕЛІ РОЗВИТКУ ПРОЄКТНОЇ КУЛЬТУРИ ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Обґрунтовано структуру моделі розвитку проєктної культури педагогів професійного навчання, що містить такі блоки: концептуально-цільовий, суб’єктний,змістово-діяльнісний та діагностувально-рефлексивний. Узагальнено значення моделі дляпрофесійного зростання особистості та ефективної участі педагогів професійного навчання у проєктній діяльності щодо розв’язання стратегічних завдань освітньої галузі та якісної професійної підготовки здобувачів освіти.
Keywords: модель, проєктна культура, педагог професійного навчання, проєктна діяльність