ГАРМОНІЗАЦІЯ НОРМАТИВНО-ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА В УКРАЇНІ З ЄВРОПЕЙСЬКИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Заявлено про значення співпраці та відповідального партнерства для розвитку професійної освіти та національної системи кваліфікацій; означено тенденціїрозвитку державно-приватного партнерства у професійній освіти; схарактеризовано можливості гармонізації нормативно-правового забезпечення розвитку державно-приватного партнерства у професійній освіті із європейським законодавством.
Keywords: державно-приватне партнерство, професійна (професійно- технічна) освіта, європейський досвід