ПРАВИЛА ЕФЕКТИВНОЇ ОНЛАЙН КОМУНІКАЦІЇ В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Стаття присвячена висвітленню типів онлайн-фасилітації та правил ефективної комунікації в умовах змішаного навчання.
Keywords: змішане навчання, онлайн-комунікація, комбіноване навчання, цифровізація освіти, дистанційне навчання